Zvláštna chuť a vôňa tohto skvelého čaju sa dosahuje čiastočnou oxidáciou (proces oxidácie zeleného čaju nie je úplne ukončený, čím nevzniká čierny čaj, ale tzv. oolong - polozelený čaj).
Tento pomerne zdravý a jedinečný čaj Oolong (známy aj ako Ren Shen Oolong) s nezvyčajným vzhľadom spája ženšen a ručne rolovaný Oolong do nového výtvoru, ktorý sa stáva mimoriadne obľúbeným vďaka svojej pozoruhodnej chuti a prospešným účinkom ženšenu.
Rolovanie, pečenie a posypanie ženšenovým práškom sú posledné kroky pri zrode tohto lákavého čaju, ktorý by sme vlastne zaradili medzi skvelé ranné nápoje, ktoré vás vďaka kvalitnému ženšenu, ktorý obsahuje, trochu povzbudia počas celého dňa.
Množstvo 8-9 g čaju zalejte 400-500 ml vody s teplotou 90-95 °C. Nechajte lúhovať 5 minút. Pri ostatných nálevoch predĺžte čas lúhovania o 3 minúty.
slabo oxidovaný polozelený čaj, ženšen v prášku, sladké drievko