4 do vernostného systému
Zmes indických čiernych čajov z oblasti Darjeeling v Severnom Bengálsku. Charakteristickou črtou je jemná chuť s tónmi ovocia a kvetov a jasná, svieža farba.
2-3 gramy na 100-150 ml vody pri teplote 90-100 °C. Infúzia trvá 2-4 minúty. Skúste pridať trochu mlieka.
darjeelingské čierne čaje
![Ako pripravovať rôzne druhy čaju](https://cajovydychanek.s21.cdn-upgates.com/_cache/2/7/2720413479c8a81102a041282b33fce8-single-clump-tea-2431805-640.jpg)
Ako pripravovať rôzne druhy čaju
Bez ohľadu na to, aký spôsob lúhovania preferujete, skvelý čaj by mal mať vždy fantastickú chuť - sladkú, aromatickú a bez horkosti. Príprava čaju nie je raketová veda, ak začnete s kvalitnými lístkami od najlepších pestovateľov! V tejto pomôcke sa spoločne pozrieme na to, ako vyladiť svoje techniky a pripraviť tú najlepšiu šálku čaju.