Kvalitná a chutná zrnková káva z ostrova San Cristobal (súostrovie Galapágy, Ekvádor). Na Galapágoch je zakázané používať herbicídy, pesticídy, fungicídy a chemické hnojivá. Ide teda v podstate o ekologickú kávu.
Plná chuť sa spája so sviežou arómou s jemným nádychom čokolády. Dochuť je veľmi dlhá a príjemná. Vyvážený pomer horkosti a kyslosti.
Ak chcete ochutnať slávnu karibskú kávu, neváhajte.
Zomeľte kávu na hrubosť, ktorá vyhovuje zvolenej príprave kávy. Na 1 kávu použite aspoň 1,5 - 2 čajové lyžičky (približne 7 g) mletej kávy. Kávu zalejte vodou s teplotou približne 95 °C.
Antonín Krejčíř Overená recenzia
KladyTuto kávu,bych doporučil na potravinového Oskara! S mlékem,nebo bez? To záleží na Vás.
Zápory