Výnimočná trieda zeleného čaju odrody Chin Shin Gan Zai z Taiwanu (nazývaného Formosa - Krásny ostrov) z oblasti San Xia, ktorá je zaujímavá aj tým, že sa tu vyrába jedna z najvyšších tried čaju Lung Ching.
Krásne, dlhšie, úhľadne zvinuté lístky so sladkou arómou už teraz lákajú k rýchlemu zaliatiu a vychutnaniu blahodarného nápoja.
Bylinný nálev má harmonicky vyváženú plnú chuť s jemnými priateľskými korenistými tónmi. Vzdialene môže svojou plnšou chuťou pripomínať prémiové taiwanské slabo oxidované polozelené čaje.
Odporúčam prípravu v menšej ohrievanej kanvičke (napr. 400ml kanvička Ling). Na každých 150 ml použite 3 gramy, zalejte vodou s teplotou 70-80 °C. Nechajte lúhovať 60-90 sekúnd. Takto pripravíte niekoľko lahodných nálevov (pokiaľ čaj dáva chuť). Pri ďalších nálevoch mierne zvýšte teplotu a čas lúhovania.