Osviežujúci zelený čaj zo srdca Číny, z provincie Hubei. Táto provincia je známa svojou kontrastnou krajinou s horami, jazerami a nedotknutou prírodou. V tejto oblasti Číny je vzduch čistý a svieži, čo sa odráža v jasnej chuti tohto čaju. Pozostáva z prvých mladých jarných výhonkov starostlivo zozbieraných v nadmorskej výške 500 až 800 metrov. V náleve si všimnete jemné ovocné tóny s nádychom čerstvej trávy.
I) 1-2 čajové lyžičky na 200-250 ml vody s teplotou 70-80 °C, lúhujte 1-2 minúty (pri ďalších nálevoch mierne zvýšte teplotu, čaj vytvorí až 4 nálevy) II) na prípravu v gaiwane použite 3-5 čajových lyžičiek čaju, teplota vody 85 °C, prvý nálev lúhujte 20 sekúnd, ďalší predĺžte na 5-10 sekúnd.
zelený čaj