Jedna z najvyšších tried japonského zeleného čaju zo zatienených plantáží. Pochádza z horskej oblasti Kirishima z čajovej odrody Yabukita.
Prémiový, lesklý, tmavozelený list, ktorého štruktúra sa vďaka zatieneným plantážam výrazne líši od ostatných japonských zelených čajov. Prímes úlomkov čajových listov, ktorá sa v tejto triede čaju považuje za žiaducu, je spôsobená odstránením stopiek a rebier z listov počas spracovania, ako aj silnejším naparovaním.
Svetlý nálev má veľmi lahodnú, bohatú chuť plnú kvetinových a trávnatých tónov. Typická vôňa mora a lesa.
Odporúčam 6-10 gramov na 150 ml vody pri teplote 40-70 °C a čase lúhovania 10-60 sekúnd (čím vyššia teplota, tým kratší čas lúhovania). Takto môžete pripraviť až 5 nálevov.