Osviežujúci zelený čaj spracovaný tradičnou japonskou metódou.
Tento čaj sencha pochádza z juhokórejského ostrova Čedžu, konkrétne z čajovej plantáže Seogwang, ktorá je certifikovaná ako ekologická.
Tmavozelené mierne zvlnené lístky tvoria zelenkavý nálev so sladkou ovocnou chuťou, ktorá veľmi pripomína špičkové čaje sencha z Japonska.
Plantáž Seogwang je jedným z najznámejších a najväčších výrobcov čaju v Južnej Kórei. Čajová záhrada Seogwang, ktorá sa nachádza v Seogwipo-si na ostrove Čedžu, je známa ako najlepšie spravovaná a najväčšia čajová plantáž v Kórei. Čajové lístky tu dostávajú to správne množstvo slnečného svetla, aby sa z nich vyrábal produkt najvyššej kvality. Zelené pole s rozlohou 528 928 m² sa rozprestiera na svahoch Seogwangseo-ri a priťahuje množstvo návštevníkov.
V minulosti však plantáže neboli také zelené; pôda bola kamenistá a jej zloženie nebolo dostatočne úrodné na to, aby rastliny prežili. Premena čajovej záhrady Seogwang z neúrodnej pôdy na sviežu zelenú plantáž sa stala dobrým príkladom úspešného poľnohospodárstva v horských oblastiach.
Záhrada bola tiež miestom, kde Kim Čong-hui (pseudonym Chusa), jeden z najznámejších praktizujúcich kaligrafov dynastie Čoson, strávil svoj život v exile pestovaním čajovníkov.
4-6 gramov na 250-300 ml vody pri teplote 75-80 °C. Lúhujte 1-2 minúty. Čaj poskytne veľa chutných nálevov.