Vysokokvalitný list s dobrým podielom tipsov, lisovaný do malých misiek, praktickejší na použitie, slamovožltý nálev s príjemne výraznou, mierne zemitou, trávnatou chuťou s výraznou kovovou arómou.
Poznáte čínske čaje? Existujú rôzne druhy zeleného čaju, ktoré sú dobre známe. Ale nielen tie. Počuli ste už o čaji Puerh? Je to postfermentovaný čierny čaj, ale môže sa vyrábať aj zo zeleného čaju. Tento variant je menej rozšírený. Vyskúšajte ho v podobe čaju Mini Tuo Cha Shu Puerh.
Mini Tuo Cha Shu Puer poteší vaše chuťové poháriky, ak máte radi príjemnú trávovú chuť. Doprajte si šálku skvelého čaju.
Vezmite hniezdo a vložte ho do čajového filtra. Potom ho zalejte 400-500 ml vriacej vody (môže mať aj o niečo nižšiu teplotu) a čaj lúhujte približne 2-3 minúty. Z jednej dávky čaju možno pripraviť viacero nálevov.
dodatočne fermentovaný tmavý čaj (puerh)