Cai Cha je skutočnou vlajkovou loďou regiónu Xiu Ning. Tretia generácia rodiny vyrába vo svojej malej továrni čaje najvyššej kvality. Odroda bola špeciálne vyšľachtená v tomto regióne. Je to očarujúci zelený čaj s veľkou ľahkosťou a živou sviežosťou. viac
Tento zelený čaj sa vyrába z odrody Ying Shuang, ktorá kvitne skoro a patrí medzi prvé úrody v roku, ale pritom je jemná a neuspěchaná.
Cai cha je voľný výraz pre miestnu regionálnu odrodu čaju, známu aj ako „Qun Ti Zhong“ (komunitná odroda), a označuje bežný čaj pre miestnych obyvateľov.
Nálev je číry a príjemne sladký, mliečna jemnosť pripomínajúca obzvlášť obľúbený oolong pohladí chuťové bunky a vdýchne im jemne aromatickú dobrotu.
V čajovej kanvici použite 5 gramov na 500 ml vody s teplotou 80 °C a lúhujte 4 minúty. Môžete vyskúšať aj iné nálevy. Na gong-fu cha sa použijú 3 gramy na 100 ml, 80 °C, 30, 60 a 90 sekúnd.
zelený čaj (kultivar Ying Shuang)