Vybrané zelené čaje pochádzajúce z malebnej provincie Yunnan v južnej Číne tvoria túto exkluzívnu zmes, ktorá je známa svojou výnimočne jemnou chuťou. Podnebie tohto regiónu podporuje rast veľmi aromatických a jemných čajov s plnším telom a výraznejšou chuťou. Jemný a aromatický s ľahkou zemitou chuťou a sladkou dochuťou.
Lístky tejto lahodnej čajovej kompozície sú starostlivo vyberané a zbierané z mladých čajových výhonkov, ktoré poskytujú výrazné kvetinové tóny a zároveň dopĺňajú plný nálev.
I) 1-2 čajové lyžičky na 200-250 ml vody s teplotou 70-80 °C, lúhujte 1-2 minúty (pri ďalších nálevoch mierne zvýšte teplotu, čaj vytvorí až 4 nálevy) II) na prípravu v gaiwane použite 3-5 čajových lyžičiek čaju, teplota vody 85 °C, prvý nálev lúhujte 10 sekúnd, ďalších 5-10 sekúnd predĺžte.
zmes čínských zelených čajů