Skutočne božská kombinácia najznámejších čínskych zelených čajov s kúskami tropického ovocia.
Zlatý nálev má veľmi sviežu ovocnú arómu a veľmi príjemnú chuť, v ktorej sa spájajú prvky zelených čajov s arómou marakuje.
4-6 gramov (1-2 čajové lyžičky) zmesi zalejte 300-350 ml vody s teplotou 75-85 °C, lúhujte 2-3 minúty.
Zelený čaj Sencha, zelený čaj Lung Ching, biely čaj Pai Mu Tan, kúsky papáje (papája, cukor), kúsky ananásu (ananás, cukor), okvetné lístky ruží, lyofilizované kúsky jahôd, aróma (maracuja)
Nutriční hodnoty
energetická hodnota 13 kJ (3 kcal), tuky 0.1 g (z toho nasycených 0.1 g), sacharidy 0.3 g (z toho cukry 0.1 g), bílkoviny 0.2 g, sůl 0.01 g
Ako pripravovať rôzne druhy čaju
Bez ohľadu na to, aký spôsob lúhovania preferujete, skvelý čaj by mal mať vždy fantastickú chuť - sladkú, aromatickú a bez horkosti. Príprava čaju nie je raketová veda, ak začnete s kvalitnými lístkami od najlepších pestovateľov! V tejto pomôcke sa spoločne pozrieme na to, ako vyladiť svoje techniky a pripraviť tú najlepšiu šálku čaju.